Мій блог для творчих педагогів,

для тих, хто впроваджує нові педагогічні технології в освітній процес,

для всіх, кого цікавить STEM - освіта.

+ + + + +

Вітання

Рада вітати всіх, хто завітав на мою сторінку!
Я, Корнієнко Світлана Сергіївна, вихователь-методист ДНЗ №164 "Золотий ключик" м. Запоріжжя. На посаді працюю 24 роки.  Загальний педагогічний стаж в дошкільній освіті  складає 38 років.
Моє педагогічне кредо:
Справжнє виховання не там, де педагог з вершин спускається на землю, а там, де він піднімається до тонких Істин Дитинства» В.Сухомлинський
Зміст методичної роботи нашого колективу підпорядковується головній меті:
комплексній практичній реалізації творчого пошуку педагогів дошкільного закладу з проблеми формування гуманістично спрямованої особистості дитини дошкільника шляхом впровадження педагогічної спадщини В.Сухомлинського в освітній процес ;
вдосконалення системи психолого-методичного супроводу освітнього процесу з реалізації завдань сенсорно-пізнавального розвитку.
Саме впровадженню інноваційних технологій  з розвитку сенсорно-пізнавальних здібностей дітей дошкільного віку присвячені публікації в моєму блозі. 
Наш заклад приймає участь у проекті  «Сприяння освіті»  (Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та фондом the LEGO Foundation (королівство Данія). Матеріали, звіти про впровадження проекту планую розміщувати на сторінках блогу. 
Запрошую колег до співпраці!

7 коментарів:

  1. Вітаю Вас, п. Світлано! Бажаю Вашому блогу процвітання, справжніх шанувальників і читачів!

    ВідповістиВидалити
  2. Світлана Сергіївна! Вітаю Вас ще з одною професійною перемогою!Нехай Ваш досвід знають і використовують педагоги-дошкільниці! А у Вас є чому повчитися!!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Світлана Сергіївна!!! Дуже дякую за чудовий, змістовний матеріал Вашого блогу. Він дійсно стане у нагоді всім творчим педагогам, хто хоче йти в ногу з часом та сучасними поглядами на освіту. Хай Вам щастить і творчих успіхів!!! ВідповістиВидалити
    Джерело: https://blogkluchik.blogspot.com/2017/11/blogkluchik.html?showComment=1519314655698#c6911524987656578033 Авторське право належить © Корнієнко С.С.

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую, Яніна Максимівна!Якщо будуть пропозиції щодо наповнення блогу пішить. Буду використовувати

    ВідповістиВидалити